Pasta cabonara med spinat
29. maj 2019
af
Pia Andreassen.
Foto: Martin Tanggaard
Den italienske ret med pasta, fløde og bacon er en klassiker, som er værd at servere jævnligt. Vend lidt frisk spinat i retten også for en grønnere version.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen lige knap mør i en gryde med vand. Hæld vandet fra pastaen, og kom pastaen tilbage i gryden. Pastaen må gerne være godt våd.
Steg baconen sprød, men ikke hård, i lidt olie på en pande. Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir.
Hæld fløden i gryden med den kogte pasta, og varm op, til fløden kommer i kog. Tag straks gryden af varmen.
Skyl og tør spinat, og vend den i pastaen sammen med bacon. Riv skallen af citronen. Pil og hak hvidløg fint.
Vend æg, citronskal og hvidløg i pastaen. Smag til med salt og peber. Drys friskrevet parmesan på, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk