Pasta cabonara med spinat

29. maj 2019 af .

Foto: Martin Tanggaard

Den italienske ret med pasta, fløde og bacon er en klassiker, som er værd at servere jævnligt. Vend lidt frisk spinat i retten også for en grønnere version.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen lige knap mør i en gryde med vand. Hæld vandet fra pastaen, og kom pastaen tilbage i gryden. Pastaen må gerne være godt våd.
Steg baconen sprød, men ikke hård, i lidt olie på en pande. Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir.
Hæld fløden i gryden med den kogte pasta, og varm op, til fløden kommer i kog. Tag straks gryden af varmen.
Skyl og tør spinat, og vend den i pastaen sammen med bacon. Riv skallen af citronen. Pil og hak hvidløg fint.
Vend æg, citronskal og hvidløg i pastaen. Smag til med salt og peber. Drys friskrevet parmesan på, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar