One pot-pasta med laks, spinat og estragon
Fyld alle ingredienserne i én gryde, og glæd dig til en nem og lækker ret – og næsten ingen opvask!

0-30 min.
(1)
18. juni 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
One pot-pasta
- fersk laksefilet
- 400 g
- porrer
- 2
- frisk spinat
- 150 g
- frisk estragon
- 1 håndfulde
- pasta
- 350 g
- grøntsagsbouillon
- 6 dl
- piskefløde
- 1 dl
- ærter fra frost
- 200 g
- citroner
- ½
- salt og peber
Til servering
- parmesan
- 50 g
- frisk estragon
- 1 håndfulde
- brød
- 1
Sådan gør du
One pot-pasta
Skær laksefileten i store tern. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Skyl og afdryp spinaten. Hak estragon fint.
Læg laks, porrer, spinat, estragon, pasta, bouillon og fløde i en gryde, og bring det i kog. Læg låg på gryden, og lad retten småkoge ved lav varme i ca. 10 minutter, til pastaen er mør.
Tag låget af, tilsæt ærter, og rør godt rundt i gryden. Lad retten simre i ca. 2 minutter, til ærterne er tøet op. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Servering
Anret i dybe tallerkener, og top med friskrevet parmesan og hakket estragon. Servér med brød.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner