One pot-pasta med laks, spinat og estragon

Fyld alle ingredienserne i én gryde, og glæd dig til en nem og lækker ret – og næsten ingen opvask!

One pot-pasta med laks, spinat og estragon
0-30 min.

(1)

18. juni 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

One pot-pasta

fersk laksefilet
400 g
porrer
2
frisk spinat
150 g
frisk estragon
1 håndfulde
pasta
350 g
grøntsagsbouillon
6 dl
piskefløde
1 dl
ærter fra frost
200 g
citroner
½
salt og peber

Til servering

parmesan
50 g
frisk estragon
1 håndfulde
brød
1

Sådan gør du

One pot-pasta

Skær laksefileten i store tern. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Skyl og afdryp spinaten. Hak estragon fint.
Læg laks, porrer, spinat, estragon, pasta, bouillon og fløde i en gryde, og bring det i kog. Læg låg på gryden, og lad retten småkoge ved lav varme i ca. 10 minutter, til pastaen er mør.
Tag låget af, tilsæt ærter, og rør godt rundt i gryden. Lad retten simre i ca. 2 minutter, til ærterne er tøet op. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Servering

Anret i dybe tallerkener, og top med friskrevet parmesan og hakket estragon. Servér med brød.  

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'