One pot-pasta med laks, spinat og estragon

18. juni 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Fyld alle ingredienserne i én gryde, og glæd dig til en nem og lækker ret – og næsten ingen opvask!

Ingredienser

Sådan gør du

Skær laksefileten i store tern. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Skyl og afdryp spinaten. Hak estragon fint.
Læg laks, porrer, spinat, estragon, pasta, bouillon og fløde i en gryde, og bring det i kog. Læg låg på gryden, og lad retten småkoge ved lav varme i ca. 10 minutter, til pastaen er mør.
Tag låget af, tilsæt ærter, og rør godt rundt i gryden. Lad retten simre i ca. 2 minutter, til ærterne er tøet op. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Anret i dybe tallerkener, og top med friskrevet parmesan og hakket estragon. Servér med brød. <br />  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar