One pot-pasta med laks, spinat og estragon
18. juni 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Fyld alle ingredienserne i én gryde, og glæd dig til en nem og lækker ret – og næsten ingen opvask!
Ingredienser
Sådan gør du
Skær laksefileten i store tern. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Skyl og afdryp spinaten. Hak estragon fint.
Læg laks, porrer, spinat, estragon, pasta, bouillon og fløde i en gryde, og bring det i kog. Læg låg på gryden, og lad retten småkoge ved lav varme i ca. 10 minutter, til pastaen er mør.
Tag låget af, tilsæt ærter, og rør godt rundt i gryden. Lad retten simre i ca. 2 minutter, til ærterne er tøet op. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Anret i dybe tallerkener, og top med friskrevet parmesan og hakket estragon. Servér med brød. <br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk