Pasta med ricottacreme og spinat
3. juli 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Lækker pastaret med en cremet ricottasauce og masser af spinat og bønner. Servér med friskrevet parmesan over.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør ricottaen med fløde, salt og peber. Skyl og nip bønner og spinat, og hak dem groft.
Kog pastaen, og hæld kogevandet over bønner, edamamebønner og spinaten.
Vend den varme pasta i ricottacremen, og tilsæt bønner og spinat.
Riv skallen, og pres saften af citronen. Smag til med citronsaft, olie, salt og peber.
Anret i skåle, og drys med revet citronskal og evt. parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk