Pasta med ricottacreme og spinat

3. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Lækker pastaret med en cremet ricottasauce og masser af spinat og bønner. Servér med friskrevet parmesan over.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør ricottaen med fløde, salt og peber. Skyl og nip bønner og spinat, og hak dem groft.
Kog pastaen, og hæld kogevandet over bønner, edamamebønner og spinaten.
Vend den varme pasta i ricottacremen, og tilsæt bønner og spinat.
Riv skallen, og pres saften af citronen. Smag til med citronsaft, olie, salt og peber.
Anret i skåle, og drys med revet citronskal og evt. parmesan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar