Fettuccine Alfredo med kylling

En alfredosauce er en lækker ostesauce. Den oprindelige italienske udgave er uden fløde, men amerikanerne har overtaget retten og gjort den endnu mere cremet.

Fettuccine Alfredo med kylling
0-30 min.

(7)

November 21, 2021 af Emma MartinyFoto: Winnie Methmann

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Sådan laver du Fettuccine Alfredo

En klassisk omgang Fettuccine Alfredo kræver i sin grundform kun pasta og 5 andre ingredienser til sovsen. Sovsen laves af smør, hvidløg, fløde, parmesan og salt og giver den mest cremede ret! Her i opskriften har vi tilføjet kylling, så retten mætter lidt mere, men du kan sagtens undlade det, hvis du vil have en helt klassisk variant.

Udover ostesovsen er pastaen en vigtig ingrediens. Den kan du heldigvis købe dig til. Du skal gå efter fettuccine, som er de smalle pastabånd. Se videoen ovenover, så du er sikker på at koge pastaen helt perfekt!

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'