Fettuccine Alfredo med kylling

En alfredosauce er en lækker ostesauce. Den oprindelige italienske udgave er uden fløde, men amerikanerne har overtaget retten og gjort den endnu mere cremet.

Fettuccine Alfredo med kylling
0-30 min.

(7)

21. november 2021 af Emma MartinyFoto: Winnie Methmann

Ingredienser

personer

Fettuccine Alfredo

kylling i strimler
500 g
salt og peber
smør
20 g
hvidløg
1 fed
piskefløde
2 dl
parmesan
100 g
fettuccine (smal båndpasta)
500 g

Til servering

frisk timian
1 håndfulde

Sådan gør du

Fettuccine Alfredo

Krydr kyllingekødet godt med salt og peber. Smelt smørret på en stor pande med høje kanter. Brun kødet på panden.
Pil og pres hvidløg, og vend det på panden. Hæld fløde over, og tilsæt friskrevet parmesan.
Lad saucen simre ved svag varme, imens du koger pastaen efter pakkens anvisninger.
Afdryp pastaen, vend den i saucen i panden, og smag til med salt og peber.

Servering

Servér pasta Alfredo med kylling i dybe tallerkener med lidt timian på toppen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Sådan laver du Fettuccine Alfredo

En klassisk omgang Fettuccine Alfredo kræver i sin grundform kun pasta og 5 andre ingredienser til sovsen. Sovsen laves af smør, hvidløg, fløde, parmesan og salt og giver den mest cremede ret! Her i opskriften har vi tilføjet kylling, så retten mætter lidt mere, men du kan sagtens undlade det, hvis du vil have en helt klassisk variant.

Udover ostesovsen er pastaen en vigtig ingrediens. Den kan du heldigvis købe dig til. Du skal gå efter fettuccine, som er de smalle pastabånd. Se videoen ovenover, så du er sikker på at koge pastaen helt perfekt!

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'