Fettuccine Alfredo med kylling

21. november 2021 af .

Foto: Winnie Methmann

En alfredosauce er en lækker ostesauce. Den oprindelige italienske udgave er uden fløde, men amerikanerne har overtaget retten og gjort den endnu mere cremet.

Ingredienser

Sådan gør du

Krydr kyllingekødet godt med salt og peber. Smelt smørret på en stor pande med høje kanter. Brun kødet på panden.
Pil og pres hvidløg, og vend det på panden. Hæld fløde over, og tilsæt friskrevet parmesan.
Lad saucen simre ved svag varme, imens du koger pastaen efter pakkens anvisninger.
Afdryp pastaen, vend den i saucen i panden, og smag til med salt og peber.
Servér pasta Alfredo med kylling i dybe tallerkener med lidt timian på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Sådan laver du Fettuccine Alfredo

En klassisk omgang Fettuccine Alfredo kræver i sin grundform kun pasta og 5 andre ingredienser til sovsen. Sovsen laves af smør, hvidløg, fløde, parmesan og salt og giver den mest cremede ret! Her i opskriften har vi tilføjet kylling, så retten mætter lidt mere, men du kan sagtens undlade det, hvis du vil have en helt klassisk variant.

Udover ostesovsen er pastaen en vigtig ingrediens. Den kan du heldigvis købe dig til. Du skal gå efter fettuccine, som er de smalle pastabånd. Se videoen ovenover, så du er sikker på at koge pastaen helt perfekt!

Powered by Froala Editor

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar