Pasta med varmrøget laks og spinat
16. juni 2020
af
Pia Andreassen.
Foto: Martin Tanggaard
Det bliver ikke nemmere. Pasta, hvidløg, varmrøget laks, spinat og flødeost, og du har en både lækker og smuk hverdagsret med minimal opvask på ingen tid.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pasta efter anvisning på emballagen.
Varm en stor pande op, og tilsæt olie.
Drej panden, så olien fordeler sig. Rist hvidløg i skiver i 10-15 sekunder.
Tilsæt spinat, og steg under omrøring, til den netop falder sammen.
Tilsæt flødeost og pastavand, og rør rundt.
Vend drænet pasta i saucen, og vend til sidst laks delt i mindre stykker i. Krydr med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk