One pot-pasta med chorizo og peberfrugt

Det behøver ikke at tage lang tid at lave en fuldgyldig pastaret til hele familien. I denne one pot-version sparer du endda på opvasken!

Ingredienser

Sådan gør du

Brun chorizopølserne let af i lidt olie i en stor gryde.
Pil og hak løg og hvidløg fint. Skyl peberfrugten, og skær den i strimler.
Hæld pasta, peberfrugt, løg, hvidløg, tomatpuré, bouillon, hakkede tomater og rosmarin i gryden, og krydr med salt og peber. Bring gryden i kog, og skru ned, så retten simrer under låg i ca. 15 minutter, til pastaen er al dente.
Servér med masser af friskrevet parmesan.

Tip!

Det er vigtigt, chorizoen lige bliver brunet af først, ellers bliver skindet ikke sprødt, og pølsen vil få en lidt mærkelig konsistens.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 28. maj 2019

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth