One pot-pasta med tomater og chorizo
24. oktober 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Så bliver det ikke nemmere! Fyld alle ingredienserne i en gryde, og efter ganske kort tid har du den skønneste pastaret.
Bemærk
Pastaen skal kun lige være kogt al dente, så tilpas kogetiden efter anvisningen på pakken.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær chorizoen i tern.
Pil og hak løget. Pil og pres hvidløg. Skyl cherrytomaterne, og skær dem i halve.
Fyld chorizo, løg, hvidløg og tomater i gryden sammen med resten af ingredienserne. Lad det koge op, så pastaen falder sammen i gryden.
Lad gryden simre i ca. 15 minutter, til pastaen er al dente.
Servér med friskrevet parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk