One pot-pasta med tomater og chorizo

24. oktober 2020 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Så bliver det ikke nemmere! Fyld alle ingredienserne i en gryde, og efter ganske kort tid har du den skønneste pastaret.

Bemærk
Pastaen skal kun lige være kogt al dente, så tilpas kogetiden efter anvisningen på pakken.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær chorizoen i tern.
Pil og hak løget. Pil og pres hvidløg. Skyl cherrytomaterne, og skær dem i halve.
Fyld chorizo, løg, hvidløg og tomater i gryden sammen med resten af ingredienserne. Lad det koge op, så pastaen falder sammen i gryden.
Lad gryden simre i ca. 15 minutter, til pastaen er al dente.
Servér med friskrevet parmesan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar