One pot-pasta med kål og hasselnødder

24. oktober 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

One pot-pasta, hvor hele retten tilberedes i samme gryde, er et genialt koncept. Ikke blot sparer du på opvasken, du beholder også alle de gode smage fra råvarerne, og den færdige ret får en smovset og cremet konsistens.

Ingredienser

Sådan gør du

Snit de to slags kål i strimler. Hak løg fint.
Læg det hele i en gryde sammen med spaghetti, salt, plukket timian, madlavningsfløde og grøntsagsbouillon.
Bland retten godt sammen, og lad den simre under låg i ca. 12 minutter, til pastaen er mør.
Smag til med salt og peber. Vend grofthakkede hasselnødder i, og servér med hakket persille på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar