One pot-pasta med kål og hasselnødder
24. oktober 2022
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
One pot-pasta, hvor hele retten tilberedes i samme gryde, er et genialt koncept. Ikke blot sparer du på opvasken, du beholder også alle de gode smage fra råvarerne, og den færdige ret får en smovset og cremet konsistens.
Ingredienser
Sådan gør du
Snit de to slags kål i strimler. Hak løg fint.
Læg det hele i en gryde sammen med spaghetti, salt, plukket timian, madlavningsfløde og grøntsagsbouillon.
Bland retten godt sammen, og lad den simre under låg i ca. 12 minutter, til pastaen er mør.
Smag til med salt og peber. Vend grofthakkede hasselnødder i, og servér med hakket persille på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk