One pot-pasta med oksekød og svampe
9. februar 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Det kræver kun én gryde at lave denne fyldige og velsmagende pastaret - one pot-pasta når det er allerbedst!
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løget, og hak det groft. Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern. Rens champignonerne, og hak dem i små stykker.
Steg det hele i olie i en stor gryde i 2 minutter. Tilsæt oksekød, og brun det godt. Tilsæt krydderier, eddike, tomatpuré og hakkede tomater, og rør sammen.
Hæld pasta og bouillon i gryden, og bring det i kog. Skru ned til middel varme, læg låg på gryden, og lad det simre i 15 minutter, eller til pastaen er mør.
Tag låget af gryden, og rør rundt. Smag til med salt og peber.
Anret i dybe tallerkener, og top med friskrevet parmesan og basilikumblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk