One pot-pasta med oksekød og svampe

9. februar 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Det kræver kun én gryde at lave denne fyldige og velsmagende pastaret - one pot-pasta når det er allerbedst!

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løget, og hak det groft. Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern. Rens champignonerne, og hak dem i små stykker.
Steg det hele i olie i en stor gryde i 2 minutter. Tilsæt oksekød, og brun det godt. Tilsæt krydderier, eddike, tomatpuré og hakkede tomater, og rør sammen.
Hæld pasta og bouillon i gryden, og bring det i kog. Skru ned til middel varme, læg låg på gryden, og lad det simre i 15 minutter, eller til pastaen er mør.
Tag låget af gryden, og rør rundt. Smag til med salt og peber.
Anret i dybe tallerkener, og top med friskrevet parmesan og basilikumblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar