One pot-pasta med salsicciapølser

24. februar 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

De friske salsicciapølser er spækket med smag og løfter hele retten med sine få ingredienser.

Ingredienser

Sådan gør du

Klem farsen ud af pølserne i små stykker, og steg dem i lidt olie på en sauterpande, til de er sprøde. Ryst panden undervejs, så de bliver runde.
Hæld hakkede tomater og bouillon på panden, og bring det hele i kog.
Skyl tomaterne, og hæld dem på panden sammen med pastaen.
Lad det hele simre under låg i ca. 10 minutter, til pastaen er al dente. Smag til.
Skyl og hak persillen, og drys den over pastaretten sammen med friskrevet parmesan. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar