One pot-pasta med salsicciapølser
24. februar 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
De friske salsicciapølser er spækket med smag og løfter hele retten med sine få ingredienser.
Ingredienser
Sådan gør du
Klem farsen ud af pølserne i små stykker, og steg dem i lidt olie på en sauterpande, til de er sprøde. Ryst panden undervejs, så de bliver runde.
Hæld hakkede tomater og bouillon på panden, og bring det hele i kog.
Skyl tomaterne, og hæld dem på panden sammen med pastaen.
Lad det hele simre under låg i ca. 10 minutter, til pastaen er al dente. Smag til.
Skyl og hak persillen, og drys den over pastaretten sammen med friskrevet parmesan. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk