One pot-pasta med tomater, chorizo og basilikum
27. februar 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
One pot-pasta med tomater, chorizo og basilikum er en nem og smagsfuld ret, der kun kræver ét redskab, nemlig gryden. Tilsæt alle ingredienser og retten vil efter kort tid trylle sig selv færdig.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær chorizo i tern. Pil og hak løg og hvidløg. Skyl og halvér<br />
cherrytomaterne.
Læg chorizo, løg, hvidløg, cherrytomater og soltørrede tomater i en stor gryde sammen med pasta, hakkede tomater fra dåse, plukket basilikum (tag lidt basilikum fra til pynt),bouillon, fløde og krydderier.
Lad det hele koge op, så pastaen falder sammen i gryden.
Rør rundt, sæt låg på gryden, og lad retten småkoge i 10-12 minutter, til pastaen er mør.
Servér pastaretten med friskrevet parmesan og plukket basilikum på toppen.
Tip!
One pot-retter kan også laves med fisk, kødboller eller kylling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk