Nemme pebernødder

Det tager ikke lang tid at bikse en portion sprøde pebernødder sammen med denne nemme opskrift! Lav evt. en ekstra omgang, du kan fryse ned og tage op en anden god gang.

Bemærk: Hviletid: Natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

Ælt alle ingredienserne sammen, og tril dem til pølser, som ikke er alt for tykke.
Pak hver rulle ind i husholdningsfilm, og læg dem på køl natten over.
Skær dem i 3 mm tykke skiver, og fordel dem på bageplader beklædt med bagepapir.
Bag pebernødderne ved 200° varmluft i ca. 12 minutter, til de er gyldne.
Lad dem afkøle på en bagerist, og læg dem i en dåse, når de er blevet kolde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 30. november 2017

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth