Nemme myslibarer
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Hjemmelavede myslibarer smager bare bedre, og de er gode at have, når eftermiddagslækkersulten melder sig. Den her nemme opskrift er lynhurtig at lave!
Ingredienser
Sådan gør du
Brun smørret ved lav varme i en gryde. Tilsæt muscovadosukker og sirup, og lad det smelte. Tag gryden af varmen.
Tænd ovnen på 180°. Hak mandler, hasselnødder og abrikoser groft. Rør havregryn, mandler, hasselnødder, abrikoser, birkes og flagesalt sammen i en skål.
Hæld smørblandingen over, og rør det sammen med en ske. Brug endelig ikke hænderne – det er brændende varmt!
Fordel blandingen i en lille bradepande beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen i ca. 20 minutter, til den har taget farve.
Lad massen køle af, og skær den ud i passende myslibarer.
Tip!
Dyp evt. müslibarerne i smeltet chokolade. Så har du lækker fredagsslik!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem hjemmelavet müsli