Mangois med honning og mynte

Denne mangois minder i smag om den indiske drik lassi, som ofte serveres til den krydrede indiske mad.

Bemærk: Frysetid: 2-3 timer eller natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær skrællen af mangoerne, skær frugtkødet fra stenen, og skær det i tern.
Læg mangoternene i fryseren i mindst 2-3 timer eller natten over.
Riv skallen, og pres saften af limefrugterne.
Læg de frosne mangotern i en foodprocessor eller blender sammen med limeskal og -saft, honning, lidt finthakket mynte og yoghurt.
Blend det hele godt sammen til en dejligt cremet is, og servér den straks med lidt frisk mynte på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth