Valnødder i honning

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

De søde valnødder i honning smager så godt, at du lige så godt kan lave dobbelt portion med det samme.

Ingredienser

Sådan gør du

Lad eddike, valnødder og timian simre i ca. 10 minutter i en kasserolle, til eddiken næsten er kogt væk.
Hæld honning på, og lad blandingen samle sig ved lav varme.
Hæld herefter blandingen på rene glas.
Servér som tilbehør til fx ost.

Tip!

Solbæreddiken kan erstattes af fx balsamico.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar