Valnødder i honning
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
De søde valnødder i honning smager så godt, at du lige så godt kan lave dobbelt portion med det samme.
Ingredienser
Sådan gør du
Lad eddike, valnødder og timian simre i ca. 10 minutter i en kasserolle, til eddiken næsten er kogt væk.
Hæld honning på, og lad blandingen samle sig ved lav varme.
Hæld herefter blandingen på rene glas.
Servér som tilbehør til fx ost.
Tip!
Solbæreddiken kan erstattes af fx balsamico.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk