Grillet aubergine med gedeost, mynte og honning

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Auberginer med fine grillstriber, frisk mynte og sød honning. En allround-ret, der kan spises som tilbehør til hvad som helst.

Bemærk
Antal personer: 4 (som tilbehør).

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl auberginerne; skær dem i kvarte, og salt dem grundigt. Lad dem trække på køl i mindst 1 time.
Skyl overskydende salt af auberginerne, og dup dem tørre.
Pensl med olie, og grill dem på alle sider, til de har fået flotte grillstriber.
Anret auberginerne på et fad.
Smuldr gedeost over, dryp med honning, krydr med salt og peber, og drys med mynteblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar