Grillet aubergine med gedeost, mynte og honning
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Auberginer med fine grillstriber, frisk mynte og sød honning. En allround-ret, der kan spises som tilbehør til hvad som helst.
Bemærk
Antal personer: 4 (som tilbehør).
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl auberginerne; skær dem i kvarte, og salt dem grundigt. Lad dem trække på køl i mindst 1 time.
Skyl overskydende salt af auberginerne, og dup dem tørre.
Pensl med olie, og grill dem på alle sider, til de har fået flotte grillstriber.
Anret auberginerne på et fad.
Smuldr gedeost over, dryp med honning, krydr med salt og peber, og drys med mynteblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk