Macarons med chokoladeganache

Det er ikke svært at lave de små franske macarons, men det kræver, at man holder tungen lige i munden og følger opskriften nøje. Det, som kendetegner en macaron, er den fine og glatte overflade samt den lille “fod”, som dannes nederst på makronen, når den hæver.

Macarons med chokoladeganache
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hviletid, chokoladeganache: Ca. 1½ time. Hviletid, macarons: 1 time.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • en sprøjtepose med rund tylle

Sådan gør du

Tip!

Opbevar de sammenlagte macarons på køl. De kan holde sig 3-4 dage. Macarons er også velegnede til frysning.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'