Cupcakes med chokoladeganache
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Cupcakes er den perfekte "tag-med-kage" og de her med chokoladeganache, vil med sikkerhed bringe stor lykke!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Smelt chokolade og smør sammen over vandbad. Pisk æg, mælk, sukker og vaniljesukker sammen.
Pisk den smeltede chokoladeblanding i dejen. Rør bagepulver, salt og mel i. Tilsæt til sidst chokoladechunks, og rør, til dejen er ensartet.
Fordel dejen i muffinforme, og bag kagerne i ovnen i ca. 15 minutter, til de er faste. Lad dem køle helt af.
Hak chokoladen fint, og læg den i en skål.
Opvarm fløden til lige under kogepunktet.
Hæld fløden over chokoladen i skålen, og rør det sammen, så chokoladen smelter. Sæt ganachen på køl i 30 minutter, til den er let stivnet.
Anret en skefuld ganache på hver kage, og drys med frysetørrede hindbær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk