Cupcakes med chokoladeganache

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Cupcakes er den perfekte "tag-med-kage" og de her med chokoladeganache, vil med sikkerhed bringe stor lykke!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Smelt chokolade og smør sammen over vandbad. Pisk æg, mælk, sukker og vaniljesukker sammen.
Pisk den smeltede chokoladeblanding i dejen. Rør bagepulver, salt og mel i. Tilsæt til sidst chokoladechunks, og rør, til dejen er ensartet.
Fordel dejen i muffinforme, og bag kagerne i ovnen i ca. 15 minutter, til de er faste. Lad dem køle helt af.
Hak chokoladen fint, og læg den i en skål.
Opvarm fløden til lige under kogepunktet.
Hæld fløden over chokoladen i skålen, og rør det sammen, så chokoladen smelter. Sæt ganachen på køl i 30 minutter, til den er let stivnet.
Anret en skefuld ganache på hver kage, og drys med frysetørrede hindbær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar