Kyllingespyd med peberrodsmayonnaise

Mad på spyd er let at spise og ser indbydende ud på buffetbordet.

Ingredienser

Udstyr

12 grillspyd

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Del kyllingebrysterne i 12 aflange stykker. Sæt dem på spyd, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med salt, peber og sesam.
Steg kyllingespyddene i ovnen i 12 minutter.
Rør mayonnaise med fintrevet peberrod, og krydr med salt og peber.
Fordel en skefuld peberrodsmayonnaise på hvert spyd, og pynt med skovsyreblomster.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth