Risnudelsalat med kyllingespyd

1. april 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Mør kylling, knasende grøntsager og masser af smag. Denne nudelsalat indeholder lidt af det hele og smager mindst lige så godt dagen derpå. Så lav gerne dobbelt op – én portion til aftensmad og én til madpakken.

Bemærk
Marineringstid: Mindst 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl ingefær, og riv den fint. Pil hvidløg, og riv det fint. Skyl limefrugten, og riv skallen. Bland ingefær, hvidløg, friskpresset limesaft, limeskal, salt, peber og olie i en skål.
Skær kyllingen i store tern, og vend den i marinaden. Marinér kyllingen i mindst 1 time i køleskabet.
Tænd ovnen på 225°. Sæt kyllingen på grillspyd, og bag den i ovnen i ca. 15 minutter. Tænd gerne for ovnens grilleffekt til sidst, så kyllingen bliver gylden.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Skyl broccoli, og skær den i små buketter. Kog broccolien i en gryde med vand i 2 minutter, og hæld vandet fra.
Rens forårsløg, og skær dem i skiver på skrå. Skyl sugarsnaps, og halvér dem på langs. Skyl spinaten. Vend nudler, broccoli, forårsløg, sugarsnaps, spinat og syltede rødløg sammen i en skål.
Pisk limesaft, sesamolie og fiskesauce sammen til en dressing, og hæld den over salaten. Hak peanuts groft, og skyl koriander. Drys peanuts og koriander over salaten.
Rør peanutbutter, limesaft og soja sammen i en skål. Servér dressingen sammen med nudelsalaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar