Kyllingespyd med tandoorikrydderi, avocadomos og majssalat
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Lækre, krydrede kyllingespyd med den indiske krydderiblanding tandoori.
Ingredienser
Udstyr
træspyd
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på pakken
Pil rødløget, og hak det fint. Rens chilien, og hak også den fint. Pres saften af citronen. Rør olie og friskpresset citronsaft sammen, og vend løg, chili og majs i dressingen. Smag blandingen til med salt.
Skyl og tør salaten, og bryd den groft. Anret majsblandingen oven på salaten.
Fjern sten og skal fra avocadoerne, og mos dem grundigt med en gaffel. Pres hvidløget. Pres saften af limefrugten. Smag avocadomosen til med hvidløg, limesaft og salt.
Pensl kyllingefileterne med et tyndt lag olie. Drys tandoorikrydderi ud på en lille tallerken, og vend kyllingen heri.
Træk fileterne på træspyd. Steg kyllingespyddene i olie på en pande i 2 minutter på hver side. Krydr med salt.
Servér kyllingespyddene med majssalat, avocadomos og kogte ris.
Tip!
I stedet for kyllingeinderfileter kan du bruge kyllingebrystfileter og skære dem i 3-4 cm lange strimler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk