Asiatiske kyllingespyd

8. maj 2023 af .

Foto: Peter Kam

De lækre spyd er marineret i asiatiske ingredienser, som giver masser af god smag til kødet. Servér f.eks. spyddene med kogte ris, lynstegt broccoli og sataysauce.

Bemærk
Marinering: Mindst 1 time

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingebrystfileterne i store tern, og læg dem i en skål.
Skær top og bund af citrongræsstilkene, og pil de yderste tørre blade af. Mas den inderste bløde stængel for at frigive smag og duft. Hak citrongræs fint. Riv ingefær. Pres hvidløg.
Rør kokosmælk, olie, fiskesauce, karry, citrongræs, ingefær og hvidløg sammen til en marinade. Vend marinaden sammen med kyllingen, og lad det marinere på køl i mindst 1 time, men gerne op til 12 timer.
Tænd ovnen på 250°. Sæt det marinerede kyllingekød på spyd, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Steg spyddene i ovnen i ca. 12 minutter, til de er gyldne og gennemstegte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar