Kyllingespyd med sataysauce

24. maj 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Skal det være nemt og lækkert, er kyllingespyd et sikkert hit for både store og små. Køb en færdig sataysauce, hvis du ikke orker at lave den selv.

Bemærk
Trækketid, kyllingespyd: 15 minutter (eller natten over)

Ingredienser

Udstyr

12 træspyd

Sådan gør du

Rør en marinade af rød karrypasta, gurkemeje, sukker og limesaft i en skål.
Pil hvidløget, og riv det fint. Skræl ingefæren, og riv den fint. Vend hvidløg, ingefær og kokosmælk i marinaden, og smag til med soja.
Skær hver kyllingebrystfilet i 3 aflange strimler. Læg dem i marinaden i 15 minutter på køkkenbordet (eller natten over på køl).
Træk kyllingestrimlerne på spyd. Steg dem i rigeligt olie på en pande i 8-10 minutter, til de er gyldne og gennemstegte.
Rør peanutbutter, rød karrypasta, kokosmælk, limesaft, honning og fiskesauce sammen i en skål til sataysauce.
Servér varme kyllingespyd med satay-sauce, limebåde og stykker af vandmelon. Du kan også lade spyddene køle af og pakke det hele i en madkurv til en tur ud i det blå.

Tip!

Pak sataysaucen i et syltetøjsglas med låg, så den er nem at have med.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar