Kyllingespyd med citronskal og persille
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Kylling på spyd er let at spise og ser indbydende ud på buffetbordet – ikke mindst for børn og barnlige sjæle.
Ingredienser
Udstyr
seks træspyd
Sådan gør du
Skær kødet i strimler. Steg kødstykkerne godt på alle sider i olie på en pande, til de er gennemstegte og lysebrune. Lad dem køle lidt af.
Sæt kyllingestykkerne på spyd.
Riv skallen af citronen, og drys spyddene med citronskal og friskhakket persille. Krydr med salt og peber, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk