Kyllingespyd med citronskal og persille

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Kylling på spyd er let at spise og ser indbydende ud på buffetbordet – ikke mindst for børn og barnlige sjæle.

Ingredienser

Udstyr

seks træspyd

Sådan gør du

Skær kødet i strimler. Steg kødstykkerne godt på alle sider i olie på en pande, til de er gennemstegte og lysebrune. Lad dem køle lidt af.
Sæt kyllingestykkerne på spyd.
Riv skallen af citronen, og drys spyddene med citronskal og friskhakket persille. Krydr med salt og peber, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar