Kyllingespyd med græsk salat

Grillet kylling på spyd med en skøn salat fyldt med sprøde grøntsager, der knaser dejligt og mætter fint, hvis du sørger for at spise rigeligt af dem.

Ingredienser

Udstyr

grillspyd

Sådan gør du

Skær kyllingefileter i tynde strimler, og sæt på grillspyd. Krydr med salt og peber.
Steg spyddene på en (grill)pande i 2 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Skyl tomater og agurk, og skær dem i mindre stykker. Rens peberfrugterne, og skær dem i mindre stykker. Hak krydderurterne fint. Skær rødløg i tynde skiver.
Bland grøntsagerne, og top med feta. Smag til med salt og peber, og lad salaten stå 10 minutter, til den har trukket lidt væde.
Pisk olie og eddike sammen, og hæld det over salaten. Anret salaten i glas ved siden af kyllingespyddene.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck