Gyros-kyllingespyd med græsk salat

Gyros er den græske kebab, der her laves i en udgave med kylling og serveres med lune pitabrød og græsk salat.

Ingredienser

Udstyr

Træspyd

Sådan gør du

Vend kyllingestrimlerne i gyroskrydderi, salt, peber og olie, og lad det trække i køleskabet i mindst 30 minutter.
Rør alle ingredienserne sammen, og smag til med salt og peber.
Skyl agurk og tomater, og skær dem i tern. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Anret det hele på et fad, og pynt med oliven og smuldret feta. Krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie.
Tænd ovnen på 200° med grillfunktionen tændt. Sæt kyllingestrimlerne på spyd. Steg dem i ovnen i ca. 7 minutter, til kødet er gennemstegt.
Servér sammen med græsk salat, yoghurtdip og lune pitabrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
3. december 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar