Græsk salat
24. februar 2021
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling
Grækenland er kendt for cremet feta, smagfulde oliven, solmodne tomater og meget andet godt, der gør sig eminent i en salat. Hver en mundfuld af denne herlige salat smager af græske minder.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens peberfrugten, og skær den i tynde ringe. Skyl og skær agurken i skiver på skrå.
Skyl og skær bøftomaterne i skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe.
Anret det hele på et fad, og pynt med oliven og feta brækket i stykker.
Kværn salt og peber over, og dryp med olivenolie.
Servér som tilbehør til f.eks. kyllingespyd, græsk farsbrød eller kylling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk