Græsk salat

24. februar 2021 af .

Foto: Nina Malling

Grækenland er kendt for cremet feta, smagfulde oliven, solmodne tomater og meget andet godt, der gør sig eminent i en salat. Hver en mundfuld af denne herlige salat smager af græske minder.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens peberfrugten, og skær den i tynde ringe. Skyl og skær agurken i skiver på skrå.
Skyl og skær bøftomaterne i skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe.
Anret det hele på et fad, og pynt med oliven og feta brækket i stykker.
Kværn salt og peber over, og dryp med olivenolie.
Servér som tilbehør til f.eks. kyllingespyd, græsk farsbrød eller kylling.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar