Kyllingelår med fennikelsalat

Kyllingelårene bliver dejligt sprøde, når de rulles i æg og mandler og steges i ovn.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk ægget let, og vend kyllingelårene heri.
Riv skallen af citronen. Blend mandler, citronskal, salt og peber fint i en minihakker. Rul kyllingelårene i mandelblandingen, og læg dem i en bradepande med bagepapir. Dryp med olien.
Skyl kartoflerne, og skær dem i trekanter. Drys friskhakket timian, chili og salt over, og dryp med olie.
Steg kyllingelår og kartofler i en 180° varm ovn i ca. 30 minutter.
Skræl fenniklen, og skær den i tynde spåner med en skarp kniv eller på et mandolinjern. Skær skallen af melonen, del den i to, og fjern kerner med en ske. Skær melonen i tynde stykker.
Rør en dressing af olivenolie, balsamico, sukker, salt og peber. Vend fennikel, melon og korianderblade i.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth