Kyllingelår med nødder
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Kyllingelårene får den lækreste, sprøde overflade med denne hasselnøddecrumble, og de er nemme at have med i madpakken eller picnickurven.
Bemærk
Ovntid: 20 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær det yderste af benet på hvert kyllingelår. Tænd ovnen på 180°.
Blend nødderne fint i en minihakker. Skræl ingefær, og riv det fint. Rens og hak chilien fint.
Bland nødder, ingefær og chili. Krydr med salt og peber, og hæld blandingen i en dyb tallerken.
Pisk æg og mælk sammen. Vend kyllingelårene i æggeblandingen, og rul dem derefter i hasselnøddeblandingen.
Fordel lårene på en bageplade beklædt med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 20 minutter. Vend lårene en gang undervejs.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk