Kyllingelår med nødder

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Kyllingelårene får den lækreste, sprøde overflade med denne hasselnøddecrumble, og de er nemme at have med i madpakken eller picnickurven.

Bemærk
Ovntid: 20 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær det yderste af benet på hvert kyllingelår. Tænd ovnen på 180°.
Blend nødderne fint i en minihakker. Skræl ingefær, og riv det fint. Rens og hak chilien fint.
Bland nødder, ingefær og chili. Krydr med salt og peber, og hæld blandingen i en dyb tallerken.
Pisk æg og mælk sammen. Vend kyllingelårene i æggeblandingen, og rul dem derefter i hasselnøddeblandingen.
Fordel lårene på en bageplade beklædt med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 20 minutter. Vend lårene en gang undervejs.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar