Kyllingelår med waldorfsalat
12. marts 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Den klassiske waldorfsalat passer godt som tilbehør til kylling og er et sprødt og friskt indslag på menuen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Smør kyllingelårene ind i olie, og krydr med salt og peber.
Læg lårene i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i 35-40 minutter, indtil kødet er gennemstegt og skindet sprødt.
Rens og skær bladselleri i tynde skiver. Skyl og skær æbler i tern. Skyl og halvér vindruerne, og bland dem sammen med bladselleri og æbler i en skål.
Rist valnøddekernerne let på en tør pande, og stil dem til side.
Riv citronskallen fint, og pres citronsaften. Rør citronskal og -saft sammen med de øvrige ingredienser, og vend dressingen i waldorfsalaten. Drys med ristede valnødder.
Servér kyllingelår med waldorfsalat og groft brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk