Kyllingelår med waldorfsalat

12. marts 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Den klassiske waldorfsalat passer godt som tilbehør til kylling og er et sprødt og friskt indslag på menuen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Smør kyllingelårene ind i olie, og krydr med salt og peber.
Læg lårene i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i 35-40 minutter, indtil kødet er gennemstegt og skindet sprødt.
Rens og skær bladselleri i tynde skiver. Skyl og skær æbler i tern. Skyl og halvér vindruerne, og bland dem sammen med bladselleri og æbler i en skål.
Rist valnøddekernerne let på en tør pande, og stil dem til side.
Riv citronskallen fint, og pres citronsaften. Rør citronskal og -saft sammen med de øvrige ingredienser, og vend dressingen i waldorfsalaten. Drys med ristede valnødder.
Servér kyllingelår med waldorfsalat og groft brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar