Fennikelsalat med oliven

27. september 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Til fisk, til skaldyr, til lyst kød ꟷ eller til frokost! Denne knasende dejlige salat gør dig glad i låget.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl fennikel, og pil løget. Skær begge dele i helt tynde skiver på et mandolinjern.
Skyl peberfrugten, og fjern stilk og kerner. Skær den i fine strimler. Vend fennikel og løg med peberfrugt, ærter, oliven og dild.
Rør olivenolie, eddike, sennep, salt og peber sammen til en vinaigrette, og hæld den over salaten umiddelbart inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar