Fennikelsalat med oliven
27. september 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Til fisk, til skaldyr, til lyst kød ꟷ eller til frokost! Denne knasende dejlige salat gør dig glad i låget.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl fennikel, og pil løget. Skær begge dele i helt tynde skiver på et mandolinjern.
Skyl peberfrugten, og fjern stilk og kerner. Skær den i fine strimler. Vend fennikel og løg med peberfrugt, ærter, oliven og dild.
Rør olivenolie, eddike, sennep, salt og peber sammen til en vinaigrette, og hæld den over salaten umiddelbart inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk