Kyllingelår med provencekrydderi

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Fold madpakkepapir om enderne på de stegte kyllingelår, og luk med en elastik.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Læg kyllingelårene i en bradepande. Dryp med olie, og drys med herbes de provence, salt og peber.
Sæt kyllingelårene i ovnen, og steg dem sprøde og gennemstegte i ca. 30 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar