Kokosmuffins med hvid romfrosting

Små, søde og saftige muffins med kokos og romfrosting. Erstat evt. rom med mandelessens eller rosenvand.

Ingredienser

Udstyr

20 minimuffinforme af papir

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde ved svag varme.
Tænd ovnen på 175°.
Pisk sukker og æg sammen med en elpisker i en skål til en lys og luftig masse. Rør det smeltede smør, mandelmel, kokosmel og salt i.
Fordel dejen i de meget små muffinforme, og bag kagerne i ovnen i ca. 20 minutter. Lad dem køle helt af.
Pisk flormelis, smør, rom og mælk sammen i en skål med en elpisker.
Fyld frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle i, og sprøjt frostingen oven på kagerne som små toppe.
Pynt evt. med guld- eller sølvstøv.

Tip!

Ingen sprøjtepose? Så kan du bruge en frysepose i stedet. Klip et hul i hjørnet af posen, når frostingen er hældt i. Så får du blot glat frosting i stedet for rillet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth