Solbærsnitter med hvid chokolade
1. juni 2018
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Columbus Leth
Lav de lækreste og smukkeste solbærsnitter med hvid chokolade, der smelter i munden og pynter på ethvert bord.
Bemærk
Afkøling: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Flæk vanijestangen, og skrab kornene ud. Bland mel, flormelis, mandelmel og vaniljekorn sammen i en skål. Skær smørret i mindre stykker, og smuldr det i dejen.
Saml dejen med æg, og ælt den hurtigt sammen. Rul dejen til en kugle, og læg den i køleskabet i ½ times tid.
Forvarm ovnen til 190°. Tag dejen ud af køleskabet, og rul den ud mellem 2 stykker bagepapir (evt. drysset med lidt ekstra mel),til den er 3-5 mm tyk.
Udstik små cirkler på ca. 5 cm i diameter med en kageudstikker.
Bag bundene i ovnen i ca. 8 minutter. De må gerne virke en smule ubagte, lige når du tager dem ud af ovnen. Det ændrer sig.
Hak chokoladen, og smelt den i en skål over vandbad. Pynt halvdelen af bundene med den smeltede chokolade og lidt frysetørret hindbær- eller solbærpulver.
Fordel solbærmarmeladen i et tyndt lag på den anden halvdel af bundene, og saml snitterne to og to. Opbevar dem køligt, indtil de skal serveres.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk