Kokosmuffins med blåbær
7. maj 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
De små muffins er supernemme og hurtige at røre sammen, og måske har du allerede ingredienserne i skabet.
Ingredienser
Udstyr
6 stk. papirmuffinforme
Sådan gør du
Tænd ovnen på 150°. Riv skallen af citronen, flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Bland citronskal, vaniljekorn, kokosmel, mel og salt i en skål.
Smelt smørret i en kasserolle, og rør det i kokosblandingen.
Pisk æg og sukker og sammen i en skål med en elpisker, til det er lyst og luftigt, og vend herefter kokosblandingen i.
Vend de frosne blåbær i dejen. Fordel dejen i muffinforme, og bag dem i ovnen i 20 minutter, til de er flot gyldne på toppen.
Tip!
Sæt gerne papirmuffinformene i en fast muffinform af metal eller silikone. Så holder de formen bedre under bagningen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk