Kokosmuffins med chokoladestykker
12. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Disse lækre kokosmuffins er sprøde udenpå og dejligt saftige indeni. Den mørke chokolade giver et godt modspil til de søde kager og et skønt knasende element.
Ingredienser
Udstyr
papirmuffinforme
Sådan gør du
Tænd ovnen på 150°. Smelt smørret i en kasserolle, og vend kokosmel og mandelmel i.
Pisk æg, sukker og vaniljepulver sammen i en skål med en elpisker, til det er lyst og luftigt, og vend herefter kokosmassen i.
Hak mandler og chokolade groft, og vend det i kokosdejen.
Fordel dejen i muffinforme, og bag dem i ovnen i 20 minutter, til de er flot gyldne på toppen.
Servér gerne kagerne lune, så chokoladen stadig er let smeltet, eller opbevar dem ved stuetemperatur indtil servering.
Tip!
Sæt gerne papirmuffinformene i en fast muffinform af metal eller silikone. Så holder kagerne bedre formen under bagningen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk