Hvid myntemousse

2. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

En luftig, frisk og lækker mousse, som tager sig smukt ud på dessertbordet.

Bemærk
Køletid: 2 timer.

Ingredienser

Udstyr

4 dessertglas

Sådan gør du

Hak chokoladen fint. Varm ½ dl fløde op i en gryde, og smelt chokoladen i fløden. Lad det køle af.
Pisk æggehviderne stive med sukker og 1 tsk. citronsaft.
Skab kornene fra vaniljestangen. Pisk resten af piskefløden til skum sammen med vaniljekornene, og smag til med myntearoma/essens.
Fold 1/3 af æggehviderne i chokoladen, og forsæt med resten af hviderne. Fold flødeskummet i chokoladeblandingen, og fordel moussen i 4 glas.
Sæt den på køl i et par timer, og anret evt. med mynteblade og revet citronskal.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar