Hvid myntemousse
2. december 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
En luftig, frisk og lækker mousse, som tager sig smukt ud på dessertbordet.
Bemærk
Køletid: 2 timer.
Ingredienser
Udstyr
4 dessertglas
Sådan gør du
Hak chokoladen fint. Varm ½ dl fløde op i en gryde, og smelt chokoladen i fløden. Lad det køle af.
Pisk æggehviderne stive med sukker og 1 tsk. citronsaft.
Skab kornene fra vaniljestangen. Pisk resten af piskefløden til skum sammen med vaniljekornene, og smag til med myntearoma/essens.
Fold 1/3 af æggehviderne i chokoladen, og forsæt med resten af hviderne. Fold flødeskummet i chokoladeblandingen, og fordel moussen i 4 glas.
Sæt den på køl i et par timer, og anret evt. med mynteblade og revet citronskal.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk