Kokosis med mangocoulis og passionsfrugt

Kokosis med coulis er en fantastisk dessert, som dine gæster med garanti vil elske. Servér den i små glas for at gøre desserten ekstra hyggelig og delikat.

Bemærk: Frysetid: Ca. 3 timer.

Ingredienser

Udstyr

små ispindeforme
en ismaskine

Sådan gør du

1Bring fløde og kokosmælk i kog. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen med en elpisker, til sukkeret er opløst, og massen er luftig. Tilsæt den varme flødeblanding i en tynd stråle under piskning.
2Hæld det hele tilbage i gryden, og varm det op, til massen er tyknet og har en temperatur på ca. 70°. Lad den køle helt af, og kør den herefter på en ismaskine.
3Fyld den i små ispindeforme, og sæt dem i fryseren.
4Pres saften af limefrugter. Blend mangoen i en blender, og smag til med limesaft, så du får en syrlig-sød coulis.
5Fordel coulisen i bunden af små portionsglas, og sæt en kokosispind i hver.
6Skrab frugtkødet ud af passionsfrugterne, og fordel det i glassene. Pynt med citronverbena.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 17. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth