Mango-lime-kokosis
5. november 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En frisk, cremet og lækker is, som med garanti vil vække sommerglæde hos både børn og voksne.
Bemærk
Frysetid: 2-3 timer
Ingredienser
Udstyr
8 ispindeforme
8 ispinde
Sådan gør du
Skræl mangofrugten, skær kødet fri fra stenen, og vej af. Blend mangokød, limesaft og honning, til frugten er findelt.
Fordel blandingen i 8 is-forme, og sæt dem i fryseren i 1 time.
Pisk eller blend kokosmælk, kondenseret mælk og limesaft, og fordel blandingen oven på den frosne mangois i is-formene.
Stik en træpind i hver, og sæt isene i fryseren, til de er helt frosne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk