Marengsreder med is og passionsfrugt
11. juli 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Servér en lille marengsrede fyldt med is, bær og en forfriskende sirup af passionsfrugt.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 110° varmluft.
Pisk æggehviderne stive med en elpisker i en skål. Pisk sukkeret i lidt ad gangen, tilsæt eddike og pisk, til marengsen er sej.
Fordel 6 marengsreder på en bageplade med bagepapir med 2 skeer. Bag rederne i ovnen i 45 minutter. Afkøl helt på en bagerist.
Læg en kugle vaniljeis i hver marengsrede, dryp med passionsfrugtsirup, og pynt med med passionsfrugt, blåbær og evt. skovsyre. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk