Kirsebærsorbet med ristede nødder

En flot og farverig kirsebærsorbet, der smelter på tungen. Servér med ristede mandler drysset udover, så du også får lidt knas.

Bemærk: Frysetid: Natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend det hele sammen, og kør det i en ismaskine, eller hæld det i en rugbrødsform, som sættes på køl og røres i med jævne mellemrum, indtil det opnår en passende konsistens.
Hæld det derefter i en plastikbeholder med låg, og frys sorbeten fx over natten. Tag den ud af fryseren ca. 10 minutter før brug.
Rist mandlerne og nødderne på en varm pande, indtil de er gyldne, og hold dem varme. Smelt sukkeret på en pande, indtil det er mørkebrunt.
Tilsæt de varme nødder, og vend det godt sammen, hæld nødderne ud på et stykke bagepapir, og lad dem køle af, inden de brækkes fra hinanden eller hakkes groft.
Anret sorbeten i glas sammen med brændte nødder og ekstra syltede kirsebær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 3. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth