Aspargesbroccoli med vindruer og ristede nødder
8. marts 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Den slanke grøntsag smager som en hybrid af asparges og broccoli. Servér salaten som tilbehør til kød, fisk eller fjerkræ.
Bemærk
Giv hasselnødderne ekstra smag ved at riste dem i ovnen og gnide den let bitre skal af med et viskestykke. Perfekte som en lille snack – dog maks. 10 om dagen. Hasselnødder harskner let og holder sig derfor bedst på frost.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens aspargesbroccolien, og del den i mindre stykker. Lynsteg den i olie på en pande sammen med fennikelfrø og sennepsfrø i 2 minutter.
Skyl og tør vindruerne, og hæld dem på panden sammen med nødderne. Steg i yderligere 2 minutter. Krydr med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk