Aspargesbroccoli med vindruer og ristede nødder

8. marts 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Den slanke grøntsag smager som en hybrid af asparges og broccoli. Servér salaten som tilbehør til kød, fisk eller fjerkræ.

Bemærk
Giv hasselnødderne ekstra smag ved at riste dem i ovnen og gnide den let bitre skal af med et viskestykke. Perfekte som en lille snack – dog maks. 10 om dagen. Hasselnødder harskner let og holder sig derfor bedst på frost.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens aspargesbroccolien, og del den i mindre stykker. Lynsteg den i olie på en pande sammen med fennikelfrø og sennepsfrø i 2 minutter.
Skyl og tør vindruerne, og hæld dem på panden sammen med nødderne. Steg i yderligere 2 minutter. Krydr med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar