Ristede nødder med eddike og salt

27. december 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Den syrlige æbleeddike giver nødderne en vanedannende og næsten chipsagtig smag, der gør sig godt i salater, på rodfrugter og finthakket drysset over fisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 150°. Vend nødderne sammen med olie, eddike og salt i en skål, og bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Rist nødderne i ovnen i 15-20 minutter.
Hak rosmarin, og vend den med nødderne de sidste 2 minutter.
Afkøl nødderne, og opbevar dem tørt og køligt indtil servering.
Hæld dem i en skål, og drys med flagesalt, umiddelbart inden de skal nydes.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar