Jordbærsalat med pinjekerner og feta

Selv om jordbær er søde, smager de skønt sammen med skarp rucola, salt feta og syrlig balsamico.

Ingredienser

Sådan gør du

1 Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i halve eller kvarte.
2 Drys bærrene med sukker og peber, og dryp med balsamico.
3 Skyl og slyng rucolaen, og vend jordbær og rucola sammen. Drys med smuldret feta.
4 Rist pinjekernerne i lidt olie på en pande, til de er let gyldne, og fordel kernerne over salaten.
5 Servér f.eks. jordbærsalaten med groft brød til eller som tilbehør til grillmad.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth