Jordbærsalat med pinjekerner og feta

Selv om jordbær er søde, smager de skønt sammen med skarp rucola, salt feta og syrlig balsamico.

Ingredienser

Sådan gør du

1Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i halve eller kvarte.
2Drys bærrene med sukker og peber, og dryp med balsamico.
3Skyl og slyng rucolaen, og vend jordbær og rucola sammen. Drys med smuldret feta.
4Rist pinjekernerne i lidt olie på en pande, til de er let gyldne, og fordel kernerne over salaten.
5Servér f.eks. jordbærsalaten med groft brød til eller som tilbehør til grillmad.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Columbus Leth