Jordbærsalat med parmaskinke og mozzarella
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Jordbærsalaten smager godt som tilbehør til sommerens grillmad eller blot som en let, selvstændig ret med godt brød til.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200º. Fordel parmaskinken på en bageplade med bagepapir, og rist den i ovnen i 8-10 minutter, til den er sprød.
Skyl og tør rucolabladene. Skyl og rens jordbær og tomater, og skær dem i halve. Læg rucola på et stort fad, og top med jordbær og tomater.
Skær mozzarellakuglerne i mindre stykker, og fordel dem oven på salaten. Hak estragon og basilikum groft, og drys det over salaten.
Bræk den sprøde parmaskinke i mindre stykker, og læg dem øverst på salaten.
Rør balsamico og olivenolie sammen, og krydr dressingen med salt og peber. Dryp dressingen over jordbærsalaten lige før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk