Rødbedecarpaccio med pinjekerner
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Carpaccio laves normalt med råt kød, men her er kødet skiftet ud med tynde skiver af rå rødbede! Servér som forret med lidt brød til eller som del af en buffet.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl rødbederne, og skær dem i papirtynde skiver, helst på et mandolinjern.
Rør ingredienserne til marinaden sammen, og vend rødbedeskiverne rundt i den.
Anret rødbedeskiverne taglagt på et fladt fad, og drys med ristede pinjekerner og lidt finthakket mynte.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på carpaccio med kød
Powered by Froala Editor