Rødbedecarpaccio med pinjekerner

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Carpaccio laves normalt med råt kød, men her er kødet skiftet ud med tynde skiver af rå rødbede! Servér som forret med lidt brød til eller som del af en buffet.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl rødbederne, og skær dem i papirtynde skiver, helst på et mandolinjern.
Rør ingredienserne til marinaden sammen, og vend rødbedeskiverne rundt i den.
Anret rødbedeskiverne taglagt på et fladt fad, og drys med ristede pinjekerner og lidt finthakket mynte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar