Steak-salat med linser, feta og pinjekerner
19. juni 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Smuk og mættende salat med sorte belugalinser, der er opkaldt efter den eksklusive beluga-kaviar.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog linserne efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Skyl tomaterne, og skær dem i grove tern. Pil skalotteløget, og hak det fint. Pil hvidløgene, og hak dem fint. Skyl og slyng spinaten. Pluk oreganoen groft.
Vend linserne sammen med skalotteløg, hvidløg og spinat i en skål, og smag til med tamari, eddike, olie, salt og peber.
Steg kødet i olie på en pande i 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber, og lad kødet trække i et par minutter. Skær det i lidt tykke skiver.
Anret belugalinserne på et stort fad, og fordel tomater, skiver af kød, smuldret feta, pinjekerner og frisk oregano over. Servér evt. med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk