Steak-salat med linser, feta og pinjekerner

19. juni 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Smuk og mættende salat med sorte belugalinser, der er opkaldt efter den eksklusive beluga-kaviar.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog linserne efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Skyl tomaterne, og skær dem i grove tern. Pil skalotteløget, og hak det fint. Pil hvidløgene, og hak dem fint. Skyl og slyng spinaten. Pluk oreganoen groft.
Vend linserne sammen med skalotteløg, hvidløg og spinat i en skål, og smag til med tamari, eddike, olie, salt og peber.
Steg kødet i olie på en pande i 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber, og lad kødet trække i et par minutter. Skær det i lidt tykke skiver.
Anret belugalinserne på et stort fad, og fordel tomater, skiver af kød, smuldret feta, pinjekerner og frisk oregano over. Servér evt. med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar