Lammeculotte med jordbærsalat og ærtemos

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

En smuk ret bestående af lam, en sødmefyldt salat samt en blød mos af ærter, som alt sammen kan serveres både til hverdag og fest.

Ingredienser

Sådan gør du

Rids fedtkanten på culotterne. Steg dem med fedtsiden nedad på en pande, til fedtet er sprødt. Brun dem i 2 minutter på den anden side.
Læg culotterne i et ovnfad, og krydr med salt og peber. Steg dem i en 200º varm ovn i 8-12 minutter. Lad hvile i 5 minutter, før de skæres i skiver.
Skyl salaten, og skær i tynde både. Skyl spinaten. Rens jordbær, og skær i kvarte. Bland salaten med spinat og jordbær.
Rist hasselnødder på en tør pande, krydr med salt, og vend i salaten sammen med tranebær.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over salaten.
Blend nødderne i en minihakker. Tilsæt ærter, olie, eddike og salt, og blend.
Rist rugbrødet, og skær dem i halve. Anret ærtemosen på de ristede rugbrødsskiver, og servér til lammeculotte og jordbærsalat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar