Lammeculotte med jordbærsalat og ærtemos
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
En smuk ret bestående af lam, en sødmefyldt salat samt en blød mos af ærter, som alt sammen kan serveres både til hverdag og fest.
Ingredienser
Sådan gør du
Rids fedtkanten på culotterne. Steg dem med fedtsiden nedad på en pande, til fedtet er sprødt. Brun dem i 2 minutter på den anden side.
Læg culotterne i et ovnfad, og krydr med salt og peber. Steg dem i en 200º varm ovn i 8-12 minutter. Lad hvile i 5 minutter, før de skæres i skiver.
Skyl salaten, og skær i tynde både. Skyl spinaten. Rens jordbær, og skær i kvarte. Bland salaten med spinat og jordbær.
Rist hasselnødder på en tør pande, krydr med salt, og vend i salaten sammen med tranebær.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over salaten.
Blend nødderne i en minihakker. Tilsæt ærter, olie, eddike og salt, og blend.
Rist rugbrødet, og skær dem i halve. Anret ærtemosen på de ristede rugbrødsskiver, og servér til lammeculotte og jordbærsalat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Verdens bedste opskrift på lammeculotte!
Powered by Froala Editor