Jordbærsalat med burrata og parmaskinke
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Burrataen er fed og cremet, så jordbærrenes syrlighed er en særdeles velsmagende nødvendighed i salaten.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og tør salaten. Rens jordbærrene, og skær dem i kvarte.
Rist pinjekernerne let på en tør pande.
Fordel salat, jordbær, burrata, pinjekerner og parmaskinke på tallerkener.
Krydr med salt og peber, og dryp med olie og balsamico.
Servér med godt brød.
Tip!
Burrata består af et lag frisk mozzarella pakket rundt om en cremet blanding af mozzarella og fløde. Brug alternativt en god bøffelmozzarella.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk