Stegt kyllingebryst med jordbærsalat

20. september 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Sæt en flot og farverig sommersalat, der strutter af god smag og vitaminer, på bordet, og servér et stykke grillet eller stegt kød til.

Ingredienser

Sådan gør du

Grill kyllingefileterne, eller brun dem på en stegepande i olivenolie. Krydr med salt og peber, og steg dem færdige ved middelvarme.
Skær jordbær og fennikel i tynde skiver. Del broccoli i mindre buketter.
Læg rucola i bunden af et fad. Anret jordbær, fennikel og broccoli ovenpå, dryp balsamico over, og krydr med peber.
Pynt salaten med høvlede parmesanflager, hakkede mandler og bredbladet persille i strimler.
Servér kogte nye kartofler til.

Tip!

Bryder du dig ikke om rå broccoli, så blanchér buketterne i letsaltet vand i 1-2 minutter, og overhæld dem derefter med iskoldt vand.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar