Stegt kyllingebryst med jordbærsalat
20. september 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Sæt en flot og farverig sommersalat, der strutter af god smag og vitaminer, på bordet, og servér et stykke grillet eller stegt kød til.
Ingredienser
Sådan gør du
Grill kyllingefileterne, eller brun dem på en stegepande i olivenolie. Krydr med salt og peber, og steg dem færdige ved middelvarme.
Skær jordbær og fennikel i tynde skiver. Del broccoli i mindre buketter.
Læg rucola i bunden af et fad. Anret jordbær, fennikel og broccoli ovenpå, dryp balsamico over, og krydr med peber.
Pynt salaten med høvlede parmesanflager, hakkede mandler og bredbladet persille i strimler.
Servér kogte nye kartofler til.
Tip!
Bryder du dig ikke om rå broccoli, så blanchér buketterne i letsaltet vand i 1-2 minutter, og overhæld dem derefter med iskoldt vand.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk